SILVER FOUNTAINS

 

TOTAL AREA: 130 M2

LOCATION: MOSCOW, RUSSIA 

PRE-IMPLEMENTATION PHASE

LAYOUT

That was a difficult space to work with in terms of natural light. Some windows of the apartment overlook the courtyard, surrounded by other buildings of the house. And it's pretty dark in here.

So what we did?
We used lighter shades without sharp contrasts. We chose a warm tone and worked on the most subtle nuances of combinations.

 

Interesting, the light warm tone in a modern interior is very insidious.
A little mistake and the colors instantly become dirty, the visual "purity" disappears.

So here we were walking on a fine line - balancing warm, even sandy colors with grey tones of stone and porcelain stoneware.

 

The main motive of this project is the sands and the desert
Quite unexpectedly for a city apartment, but the space itself prompted us to this topic.

ARTEM BABAYANTS ARCHITECTS