GOROHOVSKIY

TOTAL AREA: 115 М2

LOCATION: MOSCOW, RUSSIA

IMPLEMENTATION PHASE

LAYOUT

We got an interesting project with a number of advantages: lots of the floor to ceiling windows, a corner window in the dining area.

The apartment complex is surrounded by historical buildings and ample greenery. That is why it’s possible to maximize windows without looking into the personal life of neighboring houses.

 

Composition, right volumes that is what makes this project monumental. The parquet «herringbone» with a beautiful pattern of wood is diluted with strict lines and monochrome surfaces. You can feel the character of this place. 

 

We find it pleasing to the eye to see the natural shades and sophistication of the things. Nevertheless the main task is to keep the right light and geometry of the room. This is our formula of harmonious design. 

ARTEM BABAYANTS ARCHITECTS